Поліція затримала ще одного нападника на ексбійця KRAKEN у Дніпрі

Поліція затримала ще одного нападника на ексбійця KRAKEN у Дніпрі

Співробітники Національної поліції України затримали ще одного нападника на колишнього бійця підрозділу KRAKEN у Дніпрі. Про це інформує пресслужба Нацполу.

За даними правоохоронців, їм вдалося встановити осіб, причетних до незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі 20 червня. 

"Одразу після скоєння злочину поліцейські допитали потерпілого та свідків події. В ході досудового розслідування встановлено, що до вчинення кримінальних правопорушень можуть бути причетні декілька осіб. Їхні особи поліція встановила. Одного з активних учасників подій затримали", - йдеться у повідомленні.

За фактом конфлікту поліція за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочала два кримінальні провадження - за незаконне позбавлення волі та катування.

Нагадаємо, 20 червня на проспекті Дмитра Яворницького у Дніпрі група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків завдала тілесні ушкодження колишньому бійцю підрозділу KRAKEN, після чого на нього одягнули кайданки. Одним з фігурантів цієї справи є народний депутат Микола Тищенко, якому суд вже обирає запобіжний захід через ці дії парламентаря.

Як повідомляли "Ми-Україна", генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі ексвійськовослужбовця у Дніпрі. 

Головне