Поліція затримала двох підпалювачів електропідстанції в Одесі

Поліція затримала двох підпалювачів електропідстанції в Одесі

Правоохоронці затримали двох місцевих жителів Одеси, які на замовлення підпалили електропідстанцію.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Одеської області.

Поліція Одеси затримала двох чоловіків віком 34 та 40 років, які за винагороду підпалили електропідстанцію в Хаджибейському районі міста. Замовлення на підпал вони отримали через інтернет, але обіцяних грошей так і не дочекалися. Зловмисники облили підстанцію легкозаймистою рідиною, підпалили її та зняли злочин на відео для підтвердження перед замовником.

У ході проведення слідчих заходів поліція вилучила речові докази, зокрема, запальнички, пластикові пляшки з-під паливно-мастильних матеріалів та мобільні телефони з інформацією про злочин.

Фігурантам повідомляється про підозру за ч. 2 ст. 194-1 КК України (умисне пошкодження об’єкта електроенергетики загальнонебезпечним способом, що могло призвести до порушення нормальної роботи цього об’єкта, за попередньою змовою групою осіб.), санкції статті передбачають позбавлення волі до 10 років. Триває слідство, затримані перевіряються на причетність до інших злочинів.

Нагадаємо, СБУ та Національна поліція у Полтаві затримали двох студентів, які виконували замовлення російських спецслужб, підпалюючи автомобілі українських військових.

Як писав “Ми-Україна” раніше, правоохоронця з Одеської області затримали за організацію каналу переправлення військовозобов'язаних чоловіків до Придністров'я.

Головне