Поліція затримала чоловіків, які викрали обладнання з підприємства критичної інфраструктури

Поліція затримала чоловіків, які викрали обладнання з підприємства критичної інфраструктури

Співробітники Національної поліції затримали зловмисників, які вкрали обладнання з підприємства критичної інфраструктури. Про це інформує пресцентр Національної поліції України.

Організатором злочинної групи виявився житель Києва. Він разом зі спільниками виніс вночі зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 млн гривень.

"Фігуранти ретельно готувалися до вчинення злочинів - відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта, вивчили розташування камер нагляду. Надалі в нічний час в обхід охорони та відеоспостереження проникли на територію підприємства, звідки викрали дороговартісні запчастини", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що організатор групи займався перевезенням та збутом викраденого, а також розподілом коштів між учасниками угруповання. Разом з тим його співучасники викрадали обладнання. 

Один з фігурантів справи раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотиків.

photo_2023-10-31 12.37.27.jpeg (189 KB)

photo_2023-10-31 12.37.26.jpeg (307 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна", у Львівській області викрили та ліквідували схему розкрадання бюджетних коштів, які призначалися для переселенців.

Головне