Поліція перевіряє факт ймовірного побиття чоловіка у ТЦК на Миколаївщині

Поліція перевіряє факт ймовірного побиття чоловіка у ТЦК на Миколаївщині

Правоохоронні органи перевіряють факт ймовірного побиття чоловіка у ТЦК у Врадіївському районі Миколаївській області.

Про це повідомила керівниця відділу комунікації поліції Миколаївської області Марина Калина в коментарі "Укрінформу".

"Так, поліція розпочала кримінальне провадження за фактом отримання (попередньо) легких тілесних ушкоджень мешканцем Врадіївського району. Під час моніторингу соцмереж було виявлено допис доньки цього чоловіка, де йдеться про ймовірне побиття у ТЦК. Зараз ця подія розслідується", - розповіла Калина.

За її словами, чоловік перебуває наразі у лікарні. Поліція уточнює, де він міг отримати тілесні ушкодження, оскільки самостійно він до поліції не звертався. Інна Максімова, донька чоловіка, розповіла, що її батько потрапив у лікарню після перебування у військкоматі.

Нагадаємо, співробітники Самбірського районного ТЦК та СП на Львівщині, які побили цивільних, усунені зі своїх посад, обвинувальні акти щодо них уже направлені до суду, розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян. За її словами, ДБР завершило досудове розслідування.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, співробітники ДБР повідомили про підозру керівнику одного з підрозділів військової частини на Київщині, який отримував гроші за надання послуг з оформлення відпусток, матеріальної допомоги та інших соціальних послуг. Протягом періоду з жовтня 2022 року по червень 2023 року цей посадовець отримав понад 160 тис. гривень від 26 підлеглих.

Головне