Поліцейські в Ужгороді врятували людину з озера (відео)

Поліцейські в Ужгороді врятували людину з озера (відео)

Поліцейські в Ужгороді у неділю, 14 січня, врятували з озера людину, яка в морозну погоду провалилась під кригу.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, інцидент трапився в Ужгороді, що в Закарпатській області. При цьому на цей момент температура в місті впала до -5°C, а озеро вкрилось кригою.

"Патрульні, отримавши виклик про людину, яка провалилась під кригу, негайно вирушили на місце події. Рішення приймаються миттєво", - розповів Білошицький.

Таким чином патрульний Ігнат Михайлишин швидко дістав чоловіка з озера на берег. Вже після цього людина отримала сухий одяг, що надали поліцейські, необхідну допомогу та медичний огляд.

"Не дивлячись на мінус на вулиці, і не дивлячись на небезпеку для свого життя. В такі миті найголовніше - врятувати", - додав він.

Олексій Білошицький також висловив подяку патрульним Ігнату Михайлишину та Аманді Охотській, які врятували чоловіка.

Поліція також оприлюднила відеозапис того, як поліцейські рятували чоловіка.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві правоохоронці та надзвичайники врятували чоловіка, який сильно змерз та ледь міг говорити. Він застряг під трубами теплотраси. З'ясувалось, що він намагався зігрітися біля труб. Вдалось встановити особисті дані чоловіка, зв'язатися з його рідними та повідомити їм про згубу. У результаті виявилось, що родина вже тривалий час його розшукує.

Головне