Поліцейські перевіряють інформацію: Невідомі залишили біля лікарні "Охматдит" пляшки з отруйною водою

Поліцейські перевіряють інформацію: Невідомі залишили біля лікарні

Поліцейські Києва перевіряють інформацію щодо можливого отруєння питної води на місці ліквідації наслідків ворожого обстрілу. Про це повідомили у Поліції Києва.

Невідомі принесли до лікарні "Охматдит" пляшки з отруєною водою. Усі, хто контактував із цією рідиною, зазнали хімічного отруєння. Про це ввечері в понеділок, 8 липня, повідомила волонтерка Катерина Терехова.

Зазначену інформацію поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. За вказаним фактом проводиться перевірка.

Водночас інформують, що до медичних працівників звернень від громадян та поліцейських щодо можливого отруєння водою не надходило.

Вода зберігалась на столику, де нею могли скористатись всі охочі, як волонтери, так і поліціянти.

Всім одразу надали необхідну медичну допомогу. Дехто вмивався цією водою, а один із поліціянтів встиг її випити.

Нагадаємо, внаслідок російської масованої ракетної атаки на Україну у понеділок, 8 липня, чотири дитини загинули, ще 12 отримали поранення. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Ринковій площі в центрі Кракова відбулася акція пам'яті, пов'язана з російським масованим обстрілом цивільних об’єктів по всій території України 8 липня. Про це повідомляє Генеральне консульство України в Кракові.

 

Головне