Поліцейські Київщини викрили підпалювачів автомобіля військового

Поліцейські Київщини викрили підпалювачів автомобіля військового

Поліцейські Київщини затримали двох чоловіків, які за вказівкою представника рф підпалили автомобіль військовослужбовця. Зловмисники намагалися виконати злочин в обмін на обіцяну винагороду.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Як встановило слідство, 42-річний мешканець погодився на пропозицію представника рф через телеграм-канал підпалити автомобіль за грошову винагороду. До виконання злочину він залучив жителя Донеччини. Виконавець облив передню частину автомобіля Volkswagen легкозаймистою рідиною та підпалив його, зафіксувавши злочин на відео для звіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як народжувалась найбільш глобальна організація в світі: 80 років тому було закладено основу ООН

Обіцяної винагороди від замовника чоловіки так і не отримали. Поліція затримала їх та повідомила про підозру. Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури пред’явили підозру у перешкоджанні законній діяльності ЗСУ (ч. 1 ст. 114-1 КК України) та умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України). Зловмисникам загрожує до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, 4 жовтня правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних, які підпалювали автомобілі ЗСУ у Києві на замовлення.

Як писали “Ми-Україна” раніше, працівники митниці 7 жовтня на пункті пропуску “Шегині-Медика” виявили незадекларовану партію парфумів на суму 1,9 млн гривень.

Головне