Погода в Україні 21 жовтня: на сході очікується дощ, у західних областях туман

Погода в Україні 21 жовтня: на сході очікується дощ, у західних областях туман

В Україні на 21 жовтня прогнозується невелика хмарність без опадів, за винятком східних областей, де вночі можливий невеликий дощ.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Згідно з прогнозом, у більшості регіонів України очікується невелика або мінлива хмарність. Опади можливі лише у східних областях вночі у вигляді невеликого дощу. У західних областях вночі та вранці місцями очікується туман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайлів день у 2024 році: дата свята, традиції та народні прикмети

Вітер північно-західний, у західних областях південно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме від 3° тепла до 2° морозу, на півдні та сході 1-6° тепла. Вдень прогнозується 11-16° тепла. 

Прогноз по Київщині

У Київській області погода буде сухою, з температурою вночі від 3° тепла до 2° морозу, а вдень 11-16°. У Києві очікується температура в межах 1-3° тепла вночі та 12-14° тепла вдень.

Нагадаємо, в Україні 20 жовтня очікується мінлива хмарність, без значних опадів, проте вночі та вранці на заході країни можливий туман і заморозки до 0-5°.

Як писав “Ми-Україна” раніше, Франція передасть Україні 12 нових колісних артилерійських систем Caesar, фінансування яких здійснюється за рахунок заморожених активів росії.

Головне