Погода у Києві третій день поспіль бʼє температурні рекорди

Погода у Києві третій день поспіль бʼє температурні рекорди

У Києві третій день поспіль фіксують метеорологічні рекорди. У вівторок, 2 квітня, їх було одразу чотири. Про це повідомила Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

2 квітня у столиці було зафіксовано три рекорди. Мінімальна температура повітря не опустилася нижче 12,1°С – попереднє рекордне значення 1951 року перевищено на 2,4°С.

Максимальна температура повітря зафіксована на позначці +26,9 °С, що на 3,8 °С вище за попередній рекордний показник 2017 року. Середньодобова температура склала 16,4°С, що перевищило попередній рекордний показник 1990 та 2017 років на 2,4°С.

1 квітня у Києві були зафіксовані три температурних рекорди. Останній день березня у столиці також став рекордно теплим.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський і президент Фінляндії Александр Стубб підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку на 10 років. Про це повідомила кореспондентка "Ми-Україна" Марина Асмолова.

Як писали "Ми-Україна" раніше, через негоду в Україні знеструмлено 337 населених пунктів у семи областях. Про це повідомили в Міненерго.

 

Головне