Погода на заході України: прогноз синоптиків на 23 вересня

Погода на заході України: прогноз синоптиків на 23 вересня

За даними метеорологічних служб, 23 вересня на заході України очікується переважно тепла та суха погода. У більшості областей буде мінлива хмарність без опадів, а температура повітря коливатиметься від комфортної вночі до досить теплої вдень. 

Зокрема, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській, Рівненській, Закарпатській, Чернівецькій та Хмельницькій областях прогнозують такі погодні умови:

  • Температура вночі: від +5°C до +12°C;
  • Температура вдень: від +20°C до +27°C;
  • Вітер: переважно південно-східний, 3-10 м/с;
  • Опади: не очікуються;
  • Додаткові явища: можливий туман вночі та вранці, особливо в гірських районах.

У обласних центрах температура буде дещо вищою, ніж у середньому по регіону. Наприклад, у Львові, Ужгороді, Чернівцях та Хмельницькому денна температура може сягати +24-26°C.

Синоптики зазначають, що погодні умови сприятливі для відпочинку на природі та проведення сільськогосподарських робіт. Однак рекомендується бути обережними вранці через можливий туман, особливо водіям.

Нагадаємо, міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України повідомило про стабілізацію екологічної ситуації на річці Десна в межах Чернігівської області. Про це повідомили у Міністерстві.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сотня свиней тероризує ціле село на Київщині. Від тварин потерпають жителі села Копилів, йдеться у сюжеті “Ми-Україна”.

Головне