Подоляк: Росія втрачає ознаки державності і вже не дотримується ніяких законів

Подоляк: Росія втрачає ознаки державності і вже не дотримується ніяких законів

Росія втрачає ознаки державності на наших очах. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" заявив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

"На наших очах росія втрачає ознаки державності. По-перше, вони дозволяють приватним компаніям, місцевим царькам, робити так звані приватні військові компанії. Практично росія забирає монополію у своєї держави на насилля і передає її місцевим князькам. Ви розумієте до чого це призведе з урахуванням того, що росія - це специфічна країна", - наголосив Подоляк. 

Також він додав, що росія вже показала всьому світу - вона не дотримується ніяких законів.

"Росія устами таких персонажів як Пєсков чи Медведєв відверто говорить, що, будь ласка, крадіть інтелектуальний продукт, ніякі закони вже не діють. Ми зараз говоримо про те, що вони мають право красти кіно, музику і так далі. Далі, росія запровадила так званий паралельний імпорт. А це, знову ж таки, крадіжка. Безпосередньо крадіжка тої ж авіатехніки. І росія практично показує, що сьогодні вона не дотримується ніяких законів, не тільки міждержавних, але і внутрішніх", - заявив радник голови ОПУ.

Крім того Подоляк наголосив, що росія свідомо порушує договір про нерозповсюдження ядерної зброї 

"Росія, як тільки вона заявила про спробу передати нуклеарну зброю Білорусі, вона свідомо порушила договір про нерозповсюдження ядерної зброї. А це фундаментальний безпековий документ", - зазначив Михайло Подоляк.

Він наголосив, що тепер порушення глобальної ядерної безпеки - не лише питання України, тепер це глобальне питання. 

"Путін абсолютно свідомо, програючи війну, хоче лякати світ, ламаючи глобальний контур безпеки", - вважає Подоляк.

Як повідомляли “Ми-Україна”, президент рф Володимир Путін заявив про намір розмістити тактичну ядерну зброю в Білорусі. Таким чином в рф відреагували на рішення Великої Британії дати Україні танкові снаряди зі збідненим ураном.

Головне