Подоляк про "замах" на Симоньян: Навіть в росії це сприймається як анекдот

Подоляк про

Так звані замахи на російських пропагандистів, зокрема, Маргариту Симоньян, вже сприймаються як анекдот. Таку думку висловив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Вони абсолютно точно нам не потрібні, це ж очевидні речі. Вони абсолютно точно ні на що не впливають. Вони абсолютно точно не відіграють якусь важливу сьогодні роль в тому, що відбувається і в рамках війни в цілому, і в рамках втрати росією позицій в глобальному світі. Вони взагалі не мають ніякого, позбавлені жодного сенсу. Все, що вони роблять, це на їхні аудиторії, на достатньо дивні аудиторії. Для нас це абсолютно відсутні персонажі", - заявив Подоляк.

При цьому він додав, що росія як анекдотична країна живе в рамках своєї побудованої міфології.

"І в цій міфології вони шукають якихось нацистів. Якісь дивні люди, громадяни росії, які чомусь були завербовані СБУ. Це абсурдність… Це навіть не те, що для внутрішнього ринку потрібно російської федерації. Це є наслідком того, що росія деградована країна. Вони не розуміють абсурдності цього всього", - наголосив радник керівника ОПУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", Генеральний прокурор Андрій Костін розповів, що в Україні вже відкрили кілька проваджень проти російських пропагандистів, які публічно підтримують війну росії.

Головне