Подоляк про візит Зеленського у Британію: Світ має розуміти, що ця війна має значення для всіх

Подоляк про візит Зеленського у Британію: Світ має розуміти, що ця війна має значення для всіх

Усі мають розуміти, що війна в Україні має фундаментальне значення для всього світу. Візит Президента України Володимира Зеленського у Велику Британію підтверджує те, що партнери про це знають.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі "Ми-Україна". За його словами, про цей етап війни треба говорити конкретно, тобто заявляти про необхідну Україні кількість і види зброї, оскільки ця війна має значення для всіх.

"Президент у Вестмінстері і люди аплодують йому. Це є символ того, що світ розуміє якого типу війна сьогодні в Україні. Що це не якась там маленька територіальна війна, що це фундаментальна війна, яка має змінити розуміння того, що таке росія, чому росія має програти. Це треба фіксувати. Такі події, як виступ президента у США чи у Великій Британії, він символізує єдність демократичної складової світу", - пояснив радник керівника ОП.

https://www.youtube.com/watch?v=Mv6PEi0hRmg

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Президент України Володимир Зеленський приїхав у Велику Британію, де зустрівся з прем’єр-міністром Ріші Сунаком та депутатами парламенту у Вестмінстерському палаці. Він заявив, що росія програє війну і це змінить увесь світ.

Михайло Подоляк також зазначив, що Сили оборони гостро потребують надання Україні бойових літаків. Переговори щодо винищувачів наразі в активній фазі. Саме винищувачі та штурмова авіація нині є одними з ключових елементів. Вони потрібні для подальшого ведення ефективної війни. 

Головне