Подоляк: Наступні 48 годин будуть вирішальними для росії і Путіна

Подоляк: Наступні 48 годин будуть вирішальними для росії і Путіна

Наступні 24-48 годин будуть вирішальними для російського диктатора Володимира Путіна. Таку думку висловив радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Вони вибрали собі президента, який, по-перше, розміняв їхні права на абсолютно нікчемне життя, життя нікчемної країни. А сьогодні ця нікчемна країна отримала вже те, що вони більше всього боялися - внутрішні заколоти, громадянську війну. І це ж тільки починається. Треба подивитися безумовно 24 чи 48 годин, як далі будуть події розвиватися", - зазначив Подоляк.

При цьому він додав, що Пригожин має суттєвий ресурс для протистояння.

"Сторони сьогодні мають заявити свої ресурсні можливості. Я чесно кажучи розумію ресурсні можливості Пригожина, тому що це найбільш боєздатна військова частина, яка приймала безпосередню участь у війні і найбільш агресивно воювала, має величезний досвід. Я не зовсім розумію, а які є силові ресурси у Путіна. Тобто для того, щоб втримати "Вагнера" десь хоча б на підступах до Москви, йому треба відкликати десь 100-150 тисяч людей найбільш мотивованих воювати з "Вагнером" з лінії фронту. А чи може він це зробити з точки зору того, що армія, як я розумію, також неоднозначно все це сприймає", - заявив Михайло Подоляк.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, наступні 24 години будуть вирішальними для російського диктатора Володимира Путіна. За даними CNN, у цей період він може втратити владу у рф. 

Головне