Подоляк: Кількість "інцидентів" на критичних обʼєктах у росії буде лише рости

Подоляк: Кількість

Кількість "інцидентів" на критичних обʼєктах у росії буде лише зростати. Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За словами радника голови ОПУ, наразі у росії відбувається низка процесів.

"Перший процес - це втрата керованості. Ви подивіться, що поступово сакральність влади зникає і безумовно втрачається керованість процесами. Далі, другий процес, який йде, повертаються люди озлоблені з війни. Повертаються ті ж самі зеки і вони починають виставляти свої рахунки до місцевих влад. І це, знову ж таки, збільшує кількість кримінальних історій. Ми тільки і читаємо з вами сьогодні, що практично вся росія поступово погружається в кримінальну вакханалію. Третій процес - безвідносно до скажімо того, що відбулося сьогодні в Брянській області. Ми бачимо з вами, що навіть в далеких від кордону з Україною областях збільшується кількість ексцесів на критичних об'єктах… Це буде збільшуватися, кількість буде тільки збільшуватись", - зазначив Подоляк.

При цьому він запевнив, що Україна зробить все, щоб закінчити цю війну і зробить це правильно.

"Ну і нарешті четверте. Ну зброю ми ж недарма отримаємо. Ми маємо довести до кінця цю війну. І росія буде платити по своїх рахунках обов'язково. Ця війна закінчиться правильно", - наголосив представник Офісу Президента.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Брянській області, що в росії, у суботу, 13 травня впав вертоліт. Інцидент стався у місті Клинці, неподалік від кордону з Україною.

Головне