Подоляк: росія не хоче домовлятись з Україною, вона хоче отримати тут "малоросію"

Подоляк: росія не хоче домовлятись з Україною, вона хоче отримати тут

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що росія не хоче домовлятись з Україною, натомість вона хоче отримати тут "малоросію".

Про це він зазначив в інтервʼю журналістці Наталії Мосейчук.

"Вони зайшли на територію України, щоб її забрати під тотальний контроль. Сказати "Це – наше". І зробити тут не Україну… росія не хоче з Україною домовлятись, вона хоче отримати тут "малоросію", де буде маріонетковий уряд, багато фільтраційних таборів, де буде знищена відповідна кількість людей", – пояснив радник голови ОП.

Подоляк також наголосив, що переговорів між Москвою та Києвом не може бути, адже врешті-решт рф просто прийме умови України й на цьому все завершиться.

"Переговорів не буде. У класичному сенсі цього слова. Будуть ультимативні вимоги до російської федерації, відразу на найвищому рівні, і росія їх прийме", - заявив Подоляк.

Він додав, що це не парадокс, а об'єктивний розвиток нинішньої війни. За словами радника керівника ОП, наразі триває важка і кривава війна, партнери і надалі надаватимуть Україні зброю, а ресурси російської федерації продовжать виснажуватись.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, радник керівник Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував контрнаступ Збройних сил України, зазначивши, що причиною цьогорічних результатів є не те, що ЗСУ воювали не так, як казав Захід. За його словами, головне питання для контрнаступу - у кількості зброї та швидкості прийняття рішень щодо її надання.

Головне