Поблизу Луцька мікроавтобус врізався у блокпост, троє людей постраждали, - поліція Волині

Поблизу Луцька мікроавтобус врізався у блокпост, троє людей постраждали, - поліція Волині

На автодорозі біля села Гірка Полонка, що у Луцькому районі, бус врізався у блокпост. Під час зіткнення травми отримали троє людей. Про це повідомляє поліція Волинської області. 

Аварія сталася через те, що водій автомобіля заснув за кермом. Ним виявився житель Рівненщини.

Внаслідок ДТП травмувався один поліцейський та доброволець ДФТГ. Також постраждала пасажирка транспортного засобу. Всіх доставили у лікарню на обстеження.

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває перевірка", – додали у дописі. 

Нагадаємо, службовець Управління державної охорони, якого затримали через смерть неповнолітнього на станції фунікулера в Києві отримав підозру в умисному вбивстві Довідка. Зараз нападник перебуває у СІЗО. Про це повідомили в Управлінні державної охорони України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське командування планувало перекинути в Чорноморську акваторію свій ракетний корабель "Сєрпухов", який згорів на базі "Балтійськ" 7 квітня. Представник української воєнної розвідки Андрій Юсов зазначив, що хоч це судно і не залучалось раніше до широкомасштабної війни ворог розглядав такий сценарій з огляду на втрату частини складу Чорноморського флоту рф.

Головне