Побиття жінки та дитини: поліція відкрила справу про групове хуліганство

Побиття жінки та дитини: поліція відкрила справу про групове хуліганство

За фактом побиття натовпом в Космачі на Івано-Франківщині жінки, яку вважали "наводчицею воєнкому", порушили кримінальне провадження. Про це повідомили в поліції Івано-Франківської області.

Інцидент стався у селі Космач з мешканкою сусіднього села. На неї напали в авто, коли жінка з 6-річною дитиною поїхали на пошту. Натовп жінок звинувачував її в тому, що вона "навідниця військкоматів", після чого одна з жінок вдарила дитину битою через вікно, а жінку намагалися витягнути з машини й били по голові.

"Поліція опитала потерпілих. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Покарання за цією статтею - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, Сирський відвідав позиції на Бахмутському напрямку, там говорили про плани ворога та маневри. Про це повідомила пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

Командувач заслухав командирів бригади щодо актуальних обстановок, перевірки ефективності вогневого ушкодження та відзначив нові способи підвищення вогневих успіхів наших військ. Також обговорили ймовірну тактику дій противника та спланували сценарії відсічі агресора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія не полишає ідеї заблокувати місто Куп'янськ та перекидає на цей напрямок додаткові резерви на заміну втраченому особовому складу. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів керівник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш.

 

 

Головне