По всій Україні діятимуть графіки відключень світла: що відомо

По всій Україні діятимуть графіки відключень світла: що відомо

По всій території України для промислових та побутових споживачів у вівторок, 21 травня, будуть діяти графіки погодинних відключень. Про це повідомила пресслужба Укренерго.

Відомо, що з 00:00 вівторка, 21 травня, в усіх областях України діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Вони можуть бути застосовані при перевищенні визначених обсягів лімітів споживання. 

"З 00:00 та впродовж доби по всій території України для промислових та побутових споживачів будуть діяти графіки погодинних відключень", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що інформацію можна дізнатись в кабінеті споживача та на офіційних сайтах обленерго.

"Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах", - додали в Укренерго.

Нагадаємо, що у Волинській області буде діяти 99 пунктів незламності під час вимкнень електроенергії. Решта 262 пункти переведено у стан "Готові до відкриття", які за потреби розгорнуть.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Вінниччині 16 травня через падіння уламків ворожого дрона пошкоджено енергообєкт, що призвело до знеструмлення понад 23 000 абонентів у чотирьох населених пунктах. Більшість з них вже заживлені.

Головне