По Києву розгортають Пункти Незламності, - КМВА

По Києву розгортають Пункти Незламності, - КМВА

Київська міська військова адміністрація оголосила про розгортання Пунктів Незламності по всьому місту. Це рішення прийняте через критичну ситуацію в енергетичному секторі та необхідність екстрених відключень електроенергії за вказівкою Укренерго. Про це повідомили в КМВА.

"Фахівці енергетичної галузі докладають усіх зусиль для відновлення електропостачання. Закликаємо громадян зберігати спокій та залишатися в укриттях до завершення повітряної тривоги", - зазначили представники КМВА.

Зокрема через складну оперативну ситуацію в енергетичному секторі. Енергетики працюють аби повернути світло.

"У зв’язку зі складною оперативною ситуацією в енергетичному секторі та, зокрема за вказівкою Укренерго щодо введення екстрених відключення світла було прийняте рішення розгорнути пункти незламності по місту Києву. Енергетики працюють аби повернути світло", - заявив начальник КМВА Сергвій Попко.

Нагадаємо, російські окупанти протягом ночі та ранку атакував Київську область ракетами та ударними дронами. Внаслідок повітряного нападу є руйнування інфраструктури та поранена особа, розповів керівник місцевої обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф вранці 26 серпня атакували Львівську область, під прицілом опинилась енергетика. Про це повідомив керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Головне