Платформа Ask.fm припинить роботу з 1 грудня: у чому причина

Платформа Ask.fm припинить роботу з 1 грудня: у чому причина

Платформа Ask.fm, яка набула великої популярності у 2010-х роках, оголосила про закриття з 1 грудня 2024 року.

Про це йдеться на офіційному сайті платформи.

"Після захоплюючої подорожі, яка тривала понад 10 років, ми маємо оголосити про її завершення. Платформа запитань і відповідей для анонімних розмов припиняє роботу з 1 грудня 2024 року", – йдеться у повідомленні.

Команда зазначила, що рішення обумовлене значним скороченням кількості користувачів. Вони пояснили, що Ask.fm більше не відповідає запитам сучасних користувачів соцмереж.

Платформа продовжить працювати до 1 грудня, щоб користувачі мали можливість врегулювати всі питання та, за бажанням, зберегти потрібний контент. Всі охочі можуть завантажити свої дані зі своїх акаунтів до цієї дати.

Також повідомляється, що з метою забезпечення конфіденційності всі персональні дані користувачів будуть видалені найближчим часом. Починаючи з 24 жовтн, нові реєстрації на платформі недоступні.

Довідка.

Ask.fm - це соцмережа запитань і відповідей. Після реєстрації користувач заповнював анкету і міг, як від свого імені, так і анонімно, ставити і відповідати на запитання інших.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у травні стало відомо, що культовий месенджер ICQ припинить роботу 26 червня. Це рішення було прийнято у зв’язку з переорієнтацією компанії на розвиток власних месенджерів.

Головне