П'яний іноземець влаштував смертельну ДТП у центрі Києва: подробиці

П'яний іноземець влаштував смертельну ДТП у центрі Києва: подробиці

П'яний іноземець спричинив смертельну ДТП у Києві, в якій загинуло подружжя. Аварія сталася ввечері 1 грудня у центрі Києва. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

За даними прокурорів, водій Toyota Land Cruiser рухався вулицею Старонаводницькою, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Renault Megane.

"Внаслідок зіткнення водій та пасажирка автомобіля Renault (сімейна пара) від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці", - зазначили у прокуратурі. 

Після зіткнення правоохоронці затримали водія та перевірили його на наявність алкоголю в організмі. Прилад Драгер зафіксував у чоловіка 1,21 проміле алкоголю. 

Також зазначається, що винуватцем ДТП виявився громадянин іншої держави 1979 року народження.

Затриманому оголосили підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, вчиненого у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель двох людей (ч. 4 ст. 286-1 КК України). Йому загрожує до десяти років ув'язнення.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Харківщині чоловік на смерть збив двох військових та втік із місця події. Один із постраждалих помер на місці ДТП, інший - за кілька днів у лікарні.

Головне