Північ Донеччини лишилась без світла через російські обстріли

Північ Донеччини лишилась без світла через російські обстріли

Російський обстріл призвів до масштабного відключення електроенергії в північній частині Донецької області. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Він повідомив про пошкодження важливого інфраструктурного об'єкта внаслідок ранкового нападу.

За інформацією ДТЕК, найбільше постраждали міста Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка та Костянтинівка, які зазнали часткового знеструмлення. Енергетики готові розпочати відновлювальні роботи, як тільки ситуація з безпекою дозволить доступ до пошкоджених об'єктів.

Філашкін запевнив, що ремонтні бригади приступлять до відновлення електропостачання негайно після того, як безпекова ситуація стабілізується. ДТЕК також підтвердив готовність своїх фахівців розпочати обстеження та ремонт пошкоджень за першої можливості.

Нагадаємо, агенти “АТЕШ” виявили командно-штабну машину російських військ біля Стародубівки, Донецька область, встановивши організацію охорони та патрулювання об’єкта.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські військові за період з 08 по 15 вересня знищили близько 8540 російських окупантів та 1404 одиниці озброєння і техніки.

Головне