Пів Харкова після атаки рф досі без світла, води та опалення

Пів Харкова після атаки рф досі без світла, води та опалення

В Харкові велика кількість мешканців залишились без світла, води та опалення. Про це повідомив депутат Харківської облради Олександр Скорик.

За його словами, наразі в місті ситуація складна. Багато людей перебувають у “Пунктах незламності”.

"У Харкові ситуація складна. Уже пройшло понад доба - пів міста досі без світла, води, каналізації та опалення. У нас не працює міський електротранспорт, метрополітен. Бачимо скупчення людей, бо вийшли на маршрути тільки автобуси. Є черги на зупинках. Багато людей мають потребу зарядити телефон і на АЗС є велике скупчення людей, щоб підзарядитися. Також багато людей у Пунктах незламності. Кількість людей, яка зараз без світла, критично велика. Влада заявляє, що до кінця дня відновлять електропостачання. Дві доби у багатоповерхівках без опалення, води та каналізації дуже складно витримати", - розповів Скорик.

В Харкові багато людей залишились без світла
В Харкові багато людей залишились без світла

Нагадаємо, що ворожі ракети в четвер, 9 березня, влучили в житлові будинки на Золочівщині Львівської області, в результаті загинули п’ятеро людей. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, жителі Одеської області знову зі світлом після пошкоджень об’єктів енергетики російськими ракетами.

Головне