Після удару по Кривому Рогу 8 вересня в лікарнях досі залишається 31 людина, - Вілкул

Після удару по Кривому Рогу 8 вересня в лікарнях досі залишається 31 людина, - Вілкул

Атака на Кривий Ріг, яку російське окупаційне військо здійснило у суботу, 8 вересня, привела до травмувань понад 80 осіб. На сьогодні на лікуванні у медичних закладах залишається 31 одна, людей у важкому стані вже немає. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

"Щодо обстрілу, що був у суботу, на щастя, 31 людина лише залишається в лікарні, тому що потерпілих було 82. І важких вже немає", - сказав він.

Вілкул додав, що останніми днями окупанти дуже активно обстрілюють Кривий Ріг. Так, 11 вересня росіяни здійснили два комбінованих удари по населеному пункту: один - близько 04:00, другий - о 07:30. По місту гатили крилатими ракетами та дронами, звуки вибухів чули жителі всіх районів.

Силам ППО та мобільним групам вдалося знищити 11 "шахедів". За словами місцевої влади, обійшлося без жертв.

Проте зафіксовані влучання. Сталась пожежа, але її швидко загасили надзвичайники. Чотири будинки пошкоджено уламками.

Як писав "Ми-Україна" раніше, близько 9 ранку 8 вересня вибух прогримів у Кривому Розі. Як виявилось, окупаційне військо вдарило по одній з адмінбудівель поліції. Внаслідок російського удару загинув поліцейський. Згодом стало відомо, що був вільнонайманим працівником поліції охорони. За даними Нацполіції, в цілому в результаті атаки було поранено дев’ятьох співробітників правоохоронних органів. Трьох з них рятувальники дістали з-під уламків.

Головне