Після бунту Пригожина всередині російської армії відбувається "зачистка", - Калашніков

Після бунту Пригожина всередині російської армії відбувається

Генштаб рф "зачищає" офіцерів російської армії після так званого "маршу на Москву", здійснено ватажком "вагнерівців" Євгеном Пригожиним. Про це в ефірі марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна розповів офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков.

"Зараз у них всередині відбувається після пригожинського бунту своєрідна "чистка". (Начальник генерального штабу ЗС росії Валерій) Герасимов "зачищає офіцерів. Один із таких офіцерів - це 106-а десантна дивізія ЗС рф, яка зараз працює на Бахмутському напрямку. Її командувача - генерал-майора Володимира Селівестрова відсторонили від командування", - зазначив він.

Нагадаємо, напередодні радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що про засновника ПВК “Вагнера” Євгена Пригожина можна забути, його вже не існує.

Його вже не існує, тобто “Вагнер” повністю розібраний. Частина “Вагнера” перейшла на роботу в міноборони. Рекрутингові центри “Вагнера” сьогодні працюють як центри при ФСБ міноборони. Частину “Вагнера” забрала до себе росгвардія“, – пояснив він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Сил оборони України на Бахмутському напрямку є успіхи по правому березі Сіверського Дінця та біля Кліщіївки, проте ситуація залишається непростою. Окупаційна армія рф постійно намагається контратакували, аби зупинити просування українських Збройних Сил. 

Головне