Після захоплення Авдіївки російські військові перекидають сили на штурм інших міст та сіл Донецької області

Після захоплення Авдіївки російські військові перекидають сили на штурм інших міст та сіл Донецької області

Після захоплення Авдіївки російські військові перекидають сили на штурм інших міст та сіл Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій.

"Найактивнішим у нас є Новопавлівський напрямок – це на захід від міста Мар'їнка, де противник зосереджує основні зусилля. Зокрема, він кидає величезні сили на захоплення села Новомихайлівка на Донеччині, а також сіл Георгіївка та Побєда, і Красногорівки", – повідомив Дмитро Лиховій.

Він також додав, що Роботине на Запоріжжі, яке було деокуповане українськими військами минулого літа, стало принциповою ціллю для росіян.

Росіяни кидають великі сили на захоплення Новомихайлівки, Георгіївки, Побєди та Красногорівки на Новопавлівському напрямку Донецької області.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення українські правоохоронці зафіксували та розслідують 45 випадків убивств військовополонених.

Про це повідомила речниця Офісу генерального прокурора Надія Максимець у коментарі для "Української правди".

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 9 березня росіяни запустили 15 безпілотників типу Shahed, українські Сили ППО збили 12 безпілотників. Про це повідомили Повітряні Сили ЗСУ.

Головне