Після удару по ДніпроГЕС стався витік нафтопродуктів: що відомо

Після удару по ДніпроГЕС стався витік нафтопродуктів: що відомо

Внаслідок ворожого обстрілу по Дніпровській гідроелектростанції стався масштабний витік нафтопродуктів у Дніпро. Про це повідомили у Держекоінспекції Південного округу.

"Внаслідок влучання у Дніпровську ГЕС зафіксовано засмічення ґрунтів, витік нафтопродуктів у водний об'єкт р. Дніпро. Фахівці інспекції забрали проби води для лабораторного дослідження. Усі отримані матеріали будуть передані до оперативного штабу при ДЕІ України та правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Крім того, було виявлено зони забруднення відходами після ракетних ударів по Запоріжжю. 

"На вулиці Славутича – понад 7200 квадратних метрів та на вулиці Петра Сагайдачного (Бородинський р-н) – понад 300 квадратних метрів", - додали у Держекоінспекції Південного округу.

Нагадаємо, що у Сумах з-під завалів рятувальники дістали тіло загиблої людини. Пожежа та розбір завалів на місці прильоту триває вже понад 12 годин. В результаті російської агресії постраждали вісім осіб.

Як повідомляв телеканал "Ми-Україна", Херсонська область знову зазнала обстрілів від російських загарбників, при цьому дві жінки отримали поранення.

Головне