Після планового ремонту до енергосистеми підключено один з атомних блоків, — Міненерго

Після планового ремонту до енергосистеми підключено один з атомних блоків, — Міненерго

Після планового ремонту, який завершили раніше строку, до енергосистеми підключено один з атомних блоків. Про це повідомила пресслужба Міненерго.

На одній з АЕС після планового ремонту, завершеного раніше строку, до енергосистеми підключено один з атомних енергоблоків. Це суттєво вплине на стабільність енергосистеми і зменшить існуючий дефіцит електроенергії, повідомили у міністерстві.

Зазначається, що за минулу добу у західному регіоні через технологічні порушення тричі короткочасно вимикалась високовольтна повітряна лінія. Споживачі не знеструмлювались. 

Головна причина обмежень постачання електроенергії – атаки ворога на енергетичну інфраструктуру та негативні наслідки цих атак. 

Нагадаємо, укренерго скасувало графіки відключення електроенергії по всій Україні до 16:00. На Одещині - до 18:00. Про це повідомляє ДТЕК.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти атакували Херсон безпілотниками, внаслідок чого поранення отримали двоє працівників поліції та двоє цивільних. Про це повідомляє Національна поліція України.

Головне