Після чергового оновлення в Tinder з'явилося декілька нових функцій: подробиці

Після чергового оновлення в Tinder з'явилося декілька нових функцій: подробиці

Після чергового оновлення в застосунку Tinder з'явилося декілька нових функцій. Вони допоможуть зробити профілі користувачів більш інформативними та створити простіші відправні точки для розмов.

Про це повідомило видання Tech Сrunch. Як зазначається, серед нових функцій - підказки в профілі для початку розмови, вікторини, базові інформаційні теги та темний режим.

Tinder, який належить Match-group, відтепер дозволяє користувачам розміщувати у своєму профілі підказки для інших людей. Наприклад, "ключ до мого серця" або "Дві правди та брехня". Ще одна платформа від Match-group під назвою Hinge вже використовувала схожі підказки.

Водночас тепер люди можуть створити тести про себе, аби потенційні співрозмовники могли дізнатись про особу більше. Багато інших застосунків вже також використовують такі функції. Це допомагає розкривати профілі у формі відповідей на запитання.

Крім того, Tinder додав можливість користувачам ділитися основною інформацією про себе за допомогою тегів профілю. Теги можуть стосуватись інтересів, домашніх улюбленців, шкідливих звичок та знаків зодіаку. Один із конкурентів Tinder - Bumble - вже використовує такий метод і користується успіхом.

Tinder також оновив інші елементи в застосунку. Зокрема, йдеться про зміни в інтерфейсі, нову анімацію, включно з анімацією "Це матч!" і налаштування темного режиму.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у "Дії" зʼявиться можливість подавати заяву про субсидію - наразі триває бета-тест функції. Раніше подати заяву на субсидію можна було за 21 крок, але завдяки "Дії" кроки скоротяться до семи.

Головне