Піротехніки знищили 18 вибухонебезпечних предметів на Донеччині

Піротехніки знищили 18 вибухонебезпечних предметів на Донеччині

Піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 18 вибухонебезпечних об’єктів на деокупованих територіях Донеччини, обстеживши майже дев’ять гектарів.

Про це повідомляє ГУ ДСНС Донецької області.

Піротехніки ДСНС продовжують роботу на деокупованих територіях Донеччини, де ворог залишив велику кількість небезпечних об’єктів, а також у районах, які щодня піддаються обстрілам. 

За минулу добу сапери виявили та знищили 18 одиниць вибухонебезпечних об’єктів у Краматорському та Покровському районах, обстеживши територію площею 8,88 га.

“Щоденна робота саперів з розмінування цих територій дозволяє поступово відновлювати безпечні умови для нормального життя мешканців, запобігаючи новим трагедіям”, - йдеться у повідомленні.

ДСНС закликає громадян бути обачними та уникати небезпечних ділянок, мінна загроза залишається навіть у вже обстежених місцях.

Нагадаємо, 20 жовтня піротехніки ДСНС виявили та знищили 15 одиниць вибухонебезпечних предметів у Краматорському та Покровському районах Донецької області.

Як писав “Ми-Україна” раніше, представник Сил оборони півдня України Владислав Волошин повідомив про тактичний успіх російських військ у районі села Левадне на Запоріжжі. 

Головне