"Пікачу, я обираю тебе": злодії у США викрали з магазину карток Pokemon на десятки тисяч доларів

Магазин колекційних карток Tofu's у Сан-Хосе (штат Каліфорнія) наприкінці січня пережив пограбування. Злочинці вдерлися до приміщення та винесли звідти близько 35 000 карток Pokemon, оминувши увагою спеціальну колекцію, яка виходить раз на рік. Її реліз як раз мав відбутися за кілька днів, пише The Guardian. 

"Ми побачили (на кадрах спостереження - ред.) , як троє людей увірвалися в наші бічні двері, що було досить смішно, тому що її блокував холодильник. Взагалі не думаю, що це була цілеспрямована атака, вони не знали, що брати",- прокоментував співвласник магазину Емі Сімпсон.

Він пояснив, що горе-крадії викради картки та касовий апарат, але не взяли колекцію, яка виходить раз у рік. Магазин мав її презентувати через два дні після нападу.

Тим не менш, вартість викрадених покемон карток оцінюється в десятки тисяч доларів.

"Вони можуть забрати наші продукти, але вони ніколи не зможуть відібрати у нас любов до управління місцевим магазином товарів для хобі у нашій спільноті", - підсумували у магазині.

Нагадаємо, ціна рідкісних карток Pokemon подекуди сягає 11 000 доларів за одиницю.

Як писав "Ми-Україна" раніше, до топу найприбутковіших в історії мобільних додатків увійшли TikTok, Candy Crush Saga, Honor of Kings, Monster Strike та Clash of Clans.

Головне