Підрозділи МВС уперше отримали жіночі бронежилети

Підрозділи МВС уперше отримали жіночі бронежилети

Підрозділи системи Міністерства внутрішніх справ отримали 1170 жіночих бронежилетів. Про це повідомили в МВС.

Підрозділи системи МВС України отримали партію бронежилетів з балістичними пластинами від міжнародних партнерів. Ця захисна амуніція буде розподілена між Державною прикордонною службою, ДСНС, Національною гвардією та Національною поліцією України.

Катерина Павліченко, заступниця Міністра внутрішніх справ, підкреслила унікальність цієї поставки: вперше підрозділи МВС отримують бронежилети, спеціально адаптовані для жінок.

Ці бронежилети враховують особливості жіночої анатомії та складаються з жорсткої бронеплити і балістичного матеріалу, що забезпечує найвищий рівень захисту.

За словами Геннадія Федорюка, заступника голови Національної поліції України, жінки становлять майже чверть особового складу відомства та виконують ті ж завдання, що й чоловіки.

Нагадаємо, заступник директора ЦРУ Девід Коен прокоментував операцію ЗСУ у Курській області. Про це повідомляє DW. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Офіс генерального прокурора України повідомив про підозру п'ятьом високопоставленим офіцерам західного військового округу Збройних сил рф у порушенні законів і звичаїв війни. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Головне