Підрив гранат в сільраді на Закарпатті: 20 людей знаходиться в лікарні

Підрив гранат в сільраді на Закарпатті: 20 людей знаходиться в лікарні

Внаслідок підриву гранат в сільраді на Закарпатті в медичному закладі перебуває 20 людей, серед них двоє у критичному стані. Про це повідомив виконувач обов’язків директора лікарні Олександр Фізер, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Він розповів, що одного пацієнта перенаправили на лікування у Мукачево. 

"У лікарні перебувають 20 пацієнтів. Шість з них у важкому стані, двоє - у критичному. Проведено ряд обстежень та операцій", - зазначив Фізер.

Відомо, що присутні на сесії Керецьківської сільської ради на Закарпатті мають різні травми - від пошкодження внутрішніх органів до пошкодження кінцівок. 

Крім того, в одного із постраждалих довелося хірургічним шляхом "забрати" одну кінцівку.

"З шести кінцівок, які були під загрозою, п’ять врятували, а одну довелося забрати", - додав директор медичного закладу.

Нагадаємо, що депутат-підривник Сергій Батрин прийшов до тями у лікарні. Палату депутата охороняє поліція, адже побоюються самосуду родичів поранених у сільраді села Керецьки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Закарпатті під час засідання сесії Керецьківської сільської ради один із депутатів підірвав гранати у будівлі.  В результаті інциденту 26 осіб поранрено, із них шість у тяжкому стані.

 

Головне