Підрив автівки з волонтерами на Одещині: вибухівку встановили на дно машини

Підрив автівки з волонтерами на Одещині: вибухівку встановили на дно машини

Підрив автомобіля з волонтерами, бійцями Української добровольчої армії в Одеській області відбувся внаслідок вибухівки, яку встановили на дно машини.

Про це повідомила родичка постраждалого подружжя Кручиніних Ярослава Вітко.

"Нам повідомили, що на днищі автомобіля було встановлено вибуховий пристрій зі сторони пасажирського сидіння і насправді спасло те, що це була військова машина і там днище з антимінними укріпленнями", - розповіла родичка Наталі та Альберта.

Ярослава Вітко наголосила, що зараз Наталя Кручиніна знаходиться у стані середньої важкості, вона отримала акубаротравму, у неї важка контузія. В Альберта Кручиніна стан складніший. У нього численні поранення, опіки, він зараз перебуває в комі.

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош також повідомив, що вночі вдалось відвідати Альберта та Наталію в одному з медзакладів Одеси. Наразі там лікарі роблять неймовірну роботу. Зазначається, що їм та їх дітям забезпечено посилену надійну охорону. Водночас внутрішня безпека УДА, яка перебуває в тісній співдії з українськими спецслужбами і правоохоронними органами, працює в посиленому режимі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, вибух в автомобілі з волонтерами прогримів ввечері 19 лютого в Одеській області. Інцидент стався в селі Гвардійське. За фактом вибуху розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Головне