Підпалили авто ЗСУ на замовлення рф: одеситам повідомлено про підозру

Підпалили авто ЗСУ на замовлення рф: одеситам повідомлено про підозру

Правоохоронці затримали двох жителів Одеси, які на замовлення спецслужб рф підпалили авто українських захисників. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

"Чоловіки діяли на замовлення ворога з метою порушення громадського порядку, залякування населення та створення хибного інформаційного приводу для пропагандистських медіаресурсів рф щодо діяльності на території Одеси антиукраїнського підпілля", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що результат виконаної "роботи" підозрювані знімали на відео, щоб надати замовникам доказ виконання завдання.

Зазначається, що зловмисникам повідомлено про підозру за фактом вчинення терористичного акту, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 258 КК України).

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала у Дніпрі 36-річного блогера, який збирав координати територіальних центрів комплектування та соцпідтримки, а також публічно закликав до захоплення української влади. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала російського інформатора, який готував ракетні удари по Буковині. 

Головне