Підозрюваного у вбивстві 9-річної українки в Німеччині затримали

Підозрюваного у вбивстві 9-річної українки в Німеччині затримали

Одного з підозрюваних у вбивстві 9-річної дівчинки у Німеччині затримали в Празі, ним виявився колишній хлопець її матері. Про це повідомило видання Bild.

36-річного громадянина Молдови затримали у Празі. Йому вже оголосили про підозру у вбивстві 9-річної Валерії.

За даними прокуратури німецького міста Хемніц, яка займається розслідуванням справи, молдованин раніше був об'єктом національних і європейських ордерів на арешт. Наразі він перебуває під вартою в Чеській Республіці і невдовзі має бути переданий до Німеччини. Іншої додаткової інформації у прокуратурі не повідомили.

У виданні кажуть, що незадовго до загибелі Валерія казала, що її переслідував дорослий чоловік. Геннадій хотів стосунків із матір'ю дівчини, але отримав відмову. За даними видання, після цього він обіцяв "зруйнувати їй життя". 

Громадянина Молдови, арештували в одному з празьких ресторанів близько 10:15 за місцевим часом за ордером прокуратури Хемніца.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прилетів до Швейцарії, аби взяти участь у Глобальному саміті миру. Про це повідомив очільник нашої держави.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати розпочали активні дії, спрямовані на блокування каналів обходу санкційних обмежень, що відбувається поступово з нашого боку, проте їхні зусилля є досить результативними. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив ексглава МЗС України (2014-2019 рр.) Павло КлімкінКлімкін.

Головне