Під завалами музею в Куп’янську може бути тіло ще однієї людини, - Череватий

Під завалами музею в Куп’янську може бути тіло ще однієї людини, - Череватий

Російська федерація вдарила по Куп’янську, що у Харківській області, ракетами С-300. Одна з ракет влучила у краєзнавчий музей. Наразі відомо про одну загиблу, втім кількість може зрости до двох.

Про це в ефірі телеканалу "Ми-Україна" заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

"Люди в цьому місці отримували гуманітарну допомогу, що ще раз підкреслює злочинність і нелюдяність наших ворогів. Це їхня щоденна практика, коли вони використовують всі засоби ураження по цивільній інфраструктурі. За все їм доведеться відповідати", - сказав він.

Нагадаємо, вранці, 25 квітня, росіяни вдарили ракетами С-300 по Куп’янську, що на Харківщині. Одна з них влучила у краєзнавчий музей. Щонайменше одна людина загинула. Двоє людей досі знаходяться під завалами.

“Куп’янський напрямок найгарячіший. Там ведуться зараз активні бойові дії, фактично проходить лінія фронту. Наразі ймовірність ударів як по самому місту Харків, так і по населених пунктах області, досить висока. Я прошу всіх мешканців Харкова і Харківської області реагувати на сигнали протиповітряної тривоги і за можливості заходити в укриття”, – сказав очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Президент України Володимир Зеленський вже відреагував на трагедію у Куп’янську і запевнив, що всіх відповідальних за цей та інші воєнні злочини буде безжально покарано.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Китаї розповіли, чому так і не прокинувся його “сплячий” роботизований всюдихід на Марсі.

Головне