Під завалами підприємства у Харкові можуть бути близько 10 людей, - Олег Синєгубов

Під завалами підприємства у Харкові можуть бути близько 10 людей, - Олег Синєгубов

Під завалами підприємства у Харкові можуть перебувати близько 10 людей. Про це повідомив начальник  Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Голова Харківської ОВА зазначив, що станом на зараз відомо про трьох загиблих.

"Одну людину дістали без ознак життя. Ще два тіла без ознак життя ідентифіковано, але підрозділи ДСНС поки деблокувати їх не можуть. ДСНС працює, щоб локалізувати пожежу та розпочати деблокування завалів. Під завалами, за нашою інформацією, можуть перебувати ще близько 10 людей", - повідомив Синєгубов у телемарафоні.

Він зазначив, двоє з постраждалих - у тяжкому стані, двоє - в стані середньої тяжкості, одна людина отримала незначні ушкодження.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по Холодногірському району Харкова загинуло щонайменше троє осіб. Під завалами можуть бути ще люди.

Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, начальник Слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов висловив припущення, що удар здійснили ракетою X-59. Ворог пошкодив багатоповерхівку та виробничий цех. Серед поранених — працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Болвінов попередив, що зберігається загроза повторного обстрілу.

 

Головне