Палає нафтобаза в Туапсе та аеродром в Морозовську: дрони атакували росію

Палає нафтобаза в Туапсе та аеродром в Морозовську: дрони атакували росію

У місті Морозовськ Ростовської області росії виникла пожежа внаслідок нападу безпілотників. Місцева влада покладає відповідальність за цю атаку на українські збройні сили. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За інформацією Василя Голубєва, очільника Ростовської області, системи протиповітряної оборони регіону нібито перехопили 47 безпілотників.

Він стверджує, що уламки збитих дронів спричинили загоряння сухої рослинності, яке швидко ліквідували. За його словами, обійшлося без жертв серед населення.

Однак, російські Telegram-канали подають іншу версію подій. Вони повідомляють, що внаслідок атаки безпілотників виникло займання поблизу військового аеродрому в цьому районі.

Туапсе атакували безпілотники. Жителі повідомляли про "звуки вибухів" у небі та ймовірну роботу ППО. Місцеві стверджують, що йдеться щонайменше про 4 БПЛА, які атакували місто приблизно з 3:30. Офіційних даних влади немає.

МНС повідомило, що "внаслідок падіння уламків було пошкоджено інфраструктуру НПЗ у Туапсе". Місцевий оперштаб повідомив, що рятувальники ліквідують загоряння на площі 50 кв метрів.

Також БПЛА атакували Морозовськ у Ростовській області. Приблизно з 4 ранку жителі стали повідомляти про звуки вибухів. Місцеві стверджують про "мінімум 8 безпілотників".

Нагадаємо, російське окупаційн військо завдало удар по Херсону ввечері 21 липня. Внаслідок ворожої атаки постраждав 52-річний чоловік. Про це повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо атакувало дроном комбайн під час збирання урожаю на Сумщині. Внаслідок атаки загинув 37-річний комбайнер, а його 59-річний помічник отримав поранення. Про це повідомили у Сумській обласній прокуратурі.


 

Головне