Під обстрілами “Білі янголи” врятували з Торецька чотирьох людей і двох собак

Під обстрілами “Білі янголи” врятували з Торецька чотирьох людей і двох собак

Попри безперервні обстріли та атаки дронами, близько п'яти тисяч людей залишаються у Торецьку, і більшість з них прагнуть покинути небезпечну зону. Поліцейські продовжують свою рятувальну місію, незважаючи на смертельний ризик.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Дорога до Торецька є надзвичайно небезпечною через постійні обстріли з різних видів озброєння. Підрозділ “Білий янгол”, очолювана начальником Бахмутського райвідділу поліції Артуром Маряняном, спеціально призначена для евакуації цивільних осіб, які звертаються за допомогою.

Нещодавно росіяни знищили квартиру однієї пари з Торецька. Попри те, що подружжя залишалося у місті, сподіваючись на поліпшення ситуації, безперервні ворожі атаки змусили їх ухвалити рішення про евакуацію. Разом з ними було евакуйовано і їх маленького песика.

“Обстріли дуже сильні. Страшно, дуже страшно. Хочеться ще пожити”, - зізнається чоловік.

Окрім цього, поліцейські врятували двох пенсіонерів і їх собаку, які намагалися самостійно покинути місто. Їх вчасно помітили правоохоронці та доставили до евакуаційного пункту, де вони отримають необхідну допомогу для переїзду в більш безпечні регіони.

Не всі мешканці готові залишити місто, але поліція регулярно перевіряє, чи не змінили вони рішення.

“Торецьк цілодобово перебуває під обстрілами. Щодня до поліції надходять повідомлення від мешканців з проханням вивезти їх з міста. Поліція робить все можливе для порятунку наших громадян”, - зазначив Артур Марянян.

Як писали "Ми-Україна" раніше, житель Дніпра задушив у своїй квартирі жінку, викинув її тіло з балкона та пішов спати.

Головне