Під Маріуполем окупанти вивозять вантажівками своїх вбитих і поранених

Під Маріуполем окупанти вивозять вантажівками своїх вбитих і поранених

У Маріупольському районі Донеччини зафіксували вивезення вантажівками "Урал" і "Камаз" вбитих та поранених військових росії. Це відбувається після ураження їх баз в Юр’ївці.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

"Протягом всієї ночі росіяни вивозили вбитих, поранених та залишики поки живої сили з місця влучання в Юр’ївці. Уралами та Камазами - карет швидкої виявилось катострофічно недостатьно", - йдеться в повідомленні.

За його словами, у місті ураження був не лише ворожий склад боєкомплектів, але і велика кількість техніки та центр керування. Також там розміщували системи забезпечення зв’язку та РЕБ.

"При тому, дивним чином росіянам вдалось приховати ураження в Нікольському від широкого обговорення в пабліках. Але й там дуже непогане мінусування окупантів", - додав Андрющенко.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, нещодавно в тимчасово окупованому Маріуполі та районі прогриміли вибухи. Там знищили декілька складів та баз російських військ. Як зазначається, окупанти довгий час вважали Маріуполь, який знаходиться за 80 км від лінії фронту, тиловим. Проте ситуація змінилася. За попередньою інформацією, були нанесені удари в Юрʼївці, Нікольському та Урзуфі. Там розміщуються склади БК та бази росіян.

Напередодні також у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області в районі “Азовсталі” пролунало два потужних вибухи. За словами Андрющенка, на території “Азовсталі” помітили великий стовп диму. До того над Нікольським зафіксовано невдалу роботу ППО.

Головне