Під Києвом в багатоповерхівці пролунав вибух

Під Києвом в багатоповерхівці пролунав вибух

У суботу, 21 жовтня, в одній з багатоповерхівок у Фастівському районі стався вибух. На місце одразу виїхали рятувальники. Про це пише пресслужба ДСНС Київської області.

О 10:20 до оперативно-диспетчерської служби Державної пожежно-рятувальної частини Фастівського району надійшло повідомлення, про те що стався вибух в квартирі 25-ти поверхового житлового будинку у селі Новосілки.

"Прибувши на місце виклику рятувальники виявили, що стався вибух туристичного газового балончику в квартирі на 22-му поверсі", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху постраждалих немає.

Нагадаємо, російські окупанти продовжили вдень 21 жовтня обстрілювати Дніпропетровщину. Зокрема, загарбники вгатили з важкої артилерії по Нікополю. Також він додав, що наразі компетентні органи встановлюють всі обставини ворожого обстрілу.

"Ніколи не буде прощення безславним загарбникам!" - наголосив голова Дніпропетровської ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти у п'ятницю ввечері 20 жовтня завдали ударів по низці населених пунктів Харківської області. Внаслідок удару по с. Кучерівка Куп'янського району пошкоджено два будинки, зазнав поранення чоловік 39 років.

Головне