Під Херсоном вирує масштабна пожежа: людей просять не перебувати на відкритому просторі

Під Херсоном вирує масштабна пожежа: людей просять не перебувати на відкритому просторі

За межами Херсона внаслідок чергового ворожого обстрілу виникла пожежа. Ситуація ускладнюється низкою факторів, що створюють загрозу для безпеки мирного населення та рятувальників.

Як розповів голова Херсонської МВА Роман Мрочко, полум'я охопило значну територію, що унеможливлює його швидку ліквідацію. Особливу небезпеку становить висока ймовірність того, що охоплені вогнем ділянки можуть бути ще не розміновані, що суттєво ускладнює роботу рятувальних служб.

"Просимо із розумінням поставитися до цієї ситуації і за можливості не перебувати на відкритому просторі", - наголосили в МВА.

Рятувальники та працівники комунальних підприємств докладають усіх зусиль для якнайшвидшої ліквідації наслідків цього терористичного акту російської армії проти мирного населення.

Нагадаємо, військовослужбовці армії рф минулої доби вели вогонь по 17 населених пунктах Херсонської області. Внаслідок російської агресії шестеро людей отримали поранення, чотири з них - у  Херсонській міській територіальній громаді. Руйнувань зазнали більш як 20 житлових будинків - приватних тат багатоповерхових.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські війська вранці 10 серпня завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури в Краматорську. Загинув один працівник, ще кілька людей отримали поранення.

Головне