Під Херсоном росіяни обстріляли авто з сімʼєю: дідусь загинув, мати та її двомісячне маля поранені

Під Херсоном росіяни обстріляли авто з сімʼєю: дідусь загинув, мати та її двомісячне маля поранені

Військовослужбовці армії рф близько 12 години дня накрили з артилерії автомобіль, в якому перебувало троє членів родини: матір з немовлям та, ймовірно, дідусь дитини. Обстріл стався на в'їзді до Херсона, окупанти били з підконтрольного їм лівобережжя.

Як інформує МВС, родина як раз поверталась з планового огляду малюка лікарями. 

В результаті обстрілу автівка з пасажирами зайнялася. Після приборкання вогню у салоні машини було виявлено тіло чоловіка 1959 року народження, ймовірно, дідуся дитини. 

Двохмісячна дівчинка отримала мінно-вибухове непроникаюче поранення голови, її стан медики оцінюють як середній. 36-річна матір знаходиться у важкому стані. Обох постраждалих ушпиталено. 

Нагадаємо, напередодні, 12 листопада, окупанти здійснили черговий обстріл селища Антонівка, яке відноситься до Херсонської міської громади. В результаті атаки постраждав 60-річний чоловік, який працює на "швидкій". На мить обстрілу постраждалий знаходився на подвір'ї власного будинку, до медиків чоловік звернувся сам.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Центр нацспротиву заявив, що інформація стосовно виведення підрозділів окупаційної армії з лівобережжя Херсонської області не відповідає дійсності. Фахівці назвали ці дані, які вранці опублікували росЗМІ, ворожим ІПСО. 

Головне