Під час зачистки Вовчанського заводу бійці ГУР взяли в полон приблизно 20 росіян

Під час зачистки Вовчанського заводу бійці ГУР взяли в полон приблизно 20 росіян

Спецпідрозділ Головного управління розвідки України провів успішну операцію на Вовчанському агрегатному заводі в Харківській області. Про це в ефірі телемарафону повідомив офіцер спецпідрозділу "Тимура" ГУР з позивним Вікінг.

За словами офіцера з позивним Вікінг, українським силам вдалося зачистити територію від російських окупантів.

Операція тривала понад тиждень і супроводжувалася інтенсивними обстрілами з боку противника. Незважаючи на значний опір, українські спецпризначенці змогли виконати поставлене завдання.

Результати операції вражають:

  • Близько 20 російських військових взято в полон;
  • Кілька десятків окупантів знищено;
  • Чотирьох ворожих бійців, які намагалися покинути територію заводу, було нейтралізовано за його межами.

"Бій тривав трохи більше тижня. Були інтенсивні обстріли зі сторони противника. Сам противник на заводі чинив чималий опір, але зрештою ми вже завершили виконання завдання", — розказав розвідник.

Нагадаємо, через російські обстріли у вівторок, 24 вересня, Міністерство енергетики України повідомляє про знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській та Херсонській областях. В результаті бойових дій частково або повністю без світла залишаються 482 населених пункти.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні сили 24 вересня завдали удару керованими авіабомбами по декількох районах Харкова. У мережі з'явилося відео перших хвилин після вибуху у багатоповерхівці Київського району.

Головне