Під час виходу з Авдіївки деякі українські військові потрапили в полон

Під час виходу з Авдіївки деякі українські військові потрапили в полон

Під час виходу українських підрозділів з Авдіївки, що на Донеччині, деякі військові потрапили до російського полону. Про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

За його словами, сюди підкидаються українські резерви, евакуація поранених ускладнена безперервним обстрілом, але проводиться.

“Ворог кидає на штурм всі резерви, перекидаючи їх з інших напрямків, та намагається протиснути нашу оборону. Сили оборони України продовжують стримувати російських окупантів, які переважають кількісно в особовому складі, артилерії та авіації”, – написав він.

Українські воїни виходять маневром і закріплюються на нових рубежах оборони, повідомив Тарнавський.

Нагадаємо, російські окупаційні війська зазнають значних втрат, якщо будуть атакувати нові позиції Збройних сил України, які розташовані на захід від Авдіївки, що в Донецькій області.

Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW), США, у щоденному звіті. Як зазначається, якщо росіяни вирішать атакувати на відкритому полі, то зазнають значних втрат через велику концентрацію українських військ.

Головне