Під час удару по "Епіцентру" у Харкові загинули мама та її 12-річна донька

Під час удару по

Серед загиблих внаслідок ракетного удару росії по гіпермаркету "Епіцентр" 25 травня у Харкові – мати та її 12-річна донька Марія. Про це повідомила Парафія святого Миколая Чудотворця Української греко-католицької церкви. 

Вся родина, окрім старшої доньки, у вихідний день пішла за покупками. Ірина та Марійка не повернулися. Батько дівчинки вижив, він потрапив у лікарню з контузією.

Вся родина у вихідний день пішла за покупками туди, куди прилетіли дві авіабомби росіян. Своїх рідних розшукувала 20-річна дівчина.

                                               

"На жаль, наші парафіяни Ірина та її дванадцятирічна донька Марія загинули під час підступного удару рф 25.05.2024 по будівельному гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові", – йдеться у повідомленні.

Щоб знайти близьких, дівчина здала зразки ДНК.

На жаль, мама і менша сестра загинули під час страшного удару. Вся сім'я була парафіянами в УГКЦ. На сторінці у фейсбуці опублікували світлину загиблих Ірини та її 12-річної доньки Марії.

Нагадаємо, поставки снарядів з ЄС для України затримуються через дефіцит вибухівки та обмеженість виробничих потужностей в Європі. Про це повідомляє видання The Economist.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні вперше протестували 5G. Наразі 5G функціонує у понад 90 країнах світу. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

 

Головне