Під час своєї "прямої лінії" путін показав, що не зовсім контролює власну мову - Алфьоров

Під час своєї

Під час своєї "прямої лінії" Путін показав, що не зовсім контролює власну мову. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив науковий співробітник Інституту історії України НАН України, офіцер ЗСУ Олександр Алфьоров.

Мова йде про пресконференцію де президент рф перебільшив кількість російський бійців, що воюють проти України.

Подібні обмовки російського диктатора свідчать, що в нього є певні проблеми зі здоров'ям, впевнений науковий співробітник Інституту історії України НАН України, офіцер ЗСУ Олександр Алфьоров.

"Є ще момент по здоров'ю путіна, бо очевидно, що він не зовсім контролює свою мову. У нього були цікаві обмовки - один раз він сказав "в Україну", а ще раз назвав європейських чи українських діячів "єврейськими діячами", - каже він.

Також Олександр Алфьоров розповів, що під час своєї пресконференції Путін знову почав говорити про численні перевороти в Україні.

"Говорячи про всі перевороти, путін ще почав щось розповідати, що добросусідство з Україною десятками років вони виробляли. Нагадаю, перші десять років після розпаду СРСР вони воювали з Чечнею, а наступні 10 років це була майже війна за Тузлу, потім газова війна з Україною, а потім - напад на Грузію і конфронтація з Україною, коли в 2008-му році ми припинили називатися братніми народами", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ГУР назвали точну кількість росіян, які воюють проти України. Про це повідомив представник розвідки Андрій Юсов. 

Юсов зазначив, що російський диктатор Володимир Путін під час "прямої лінії" збрехав, а реальна кількість окупантів - близько 450 тисяч.

Президент росії Володимир Путін під час пресконференції сказав про 617 тисяч. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, на окупованій території Запорізької області росіяни набрали лише 30% медперсоналу. Про це повідомили у Центрі нацспротиву.

За інформацією Центру нацспротиву, окупанти переобладнали більшість лікарень в області на військові госпіталі, а місцевих лікують за залишковим принципом. 

 

Головне