Під час російського авіаудару на Сумщині загинув полковник поліції Ігор Поладич

Під час російського авіаудару на Сумщині загинув полковник поліції Ігор Поладич

У результаті авіаційного удару російських терористів по Сумщині загинув начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції полковник Ігор Поладич, який виконував свої обов’язки під час атаки.

Про це повідомили в поліції Сумської області.

Під час повторного авіаційного удару по обласному центру загинув 43-річний поліцейський Ігор Поладич. Він отримав смертельне поранення, коли прибув на місце події разом з іншими співробітниками поліції. Поладич присвятив понад 20 років службі в органах внутрішніх справ.

“Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну до останнього подиху виконував свої професійні обов’язки”, - йдеться у повідомленні. 

У нього залишилися дружина, син та донька, а також мати. Колеги запам'ятають його як добру, щиру та позитивну людину. Керівництво та особовий склад поліції Сумщини висловлюють глибокі співчуття рідним загиблого, зазначаючи, що Ігор назавжди залишиться в їхніх серцях.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у суботу, 28 вересня, в Пакистані сталася авіакатастрофа, гелікоптер Мі-8 розбився в районі Північного Вазиристану, неподалік від кордону з Афганістаном.

Головне